Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося засідання постійної комісії Благовіщенської міської ради

Дата: 15.12.2021 14:00
Кількість переглядів: 751

     Фото без описуВідбулося засідання постійної комісії Благовіщенської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. На засіданні розглянуто наступні питання:

- Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства “Благовіщенська лікарня” Благовіщенської міської ради за 2022 рік.

- Про зміни до Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради” на 2021 рік.

- Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради” на 2022 рік.

- Про затвердження Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради” на 2022 рік.

- Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, операції Об’єднаних сил, членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО, операції Об’єднаних сил, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та вшанування пам’яті загиблих на 2021-2025 роки.

- Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту малозабезпечених верств населення, осіб з інвалідністю, ветеранів війни, праці та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, які проживають на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

- Про Програму підтримки громадських організацій Благовіщенської міської територіальної громади на 2022 рік.

- Про затвердження Комплексної програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2026 роки.

- Про затвердження структури Благовіщенської міської ради та затвердження структур її виконавчих органів.

- Про Програму формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Благовіщенської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

- Про затвердження розпоряджень Благовіщенського міського голови.

- Про внесення змін та доповнень до рішення Благовіщенської міської ради від 22 грудня 2020 року №40 “Про бюджет Благовіщенської міської територіальної громади на 2021 рік”.

- Про бюджет Благовіщенської міської територіальної громади на 2022 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь