Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відбулося засідання постійної комісії Благовіщенської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

Дата: 21.01.2022 13:16
Кількість переглядів: 246

Фото без описуВідбулося засідання постійної комісії Благовіщенської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. На засіданні розглянуто наступні питання:

Про  умови оплати праці керівників виконавчих органів,  комунальних підприємств та установ міської ради, інформував Григорощук Руслан Іванович, - голова постійної комісії Благовіщенської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. 

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану та звіту про виконання Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради” за 2021 рік, інформувала Галицька Олександра Матвіївна, - в.о. головного лікаря Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Благовіщенської міської ради”, сімейний лікар.

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану та звіту про виконання Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства Благовіщенська лікарня Благовіщенської міської ради за 2021 рік, інформував Семко Леонід Михайлович, - головний лікар Комунального некомерційного підприємства “Благовіщенська лікарня” Благовіщенської міської ради.

Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах Благовіщенському міському підприємству “Комунальник” на послугу з вивезення рідких нечистот на 2022 рік та Про надання дозволу (погодження) Благовіщенському міському підприємству Комунальник на укладання кредитного договору, з цих питань проінформував Безносюк Олександр Сергійович, - головний спеціаліст відділу  житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Благовіщенської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь