Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 25.01.2022 16:52
Кількість переглядів: 354

Фото без описуВідбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Благовіщенської міської ради, на якому йшлося про оперативну ситуацію, яка склалася у закладах освіти Благовіщенської територіальної громади станом на 25 січня 2022 року у з в’язку з масовою захворюваністю дітей. За інформацією начальника відділу освіти міської ради Володимира ЛУЦЕНКА, значна кількість учнів Благовіщенських навчально-виховних комплексів, Великотроянівського та Вільхівського закладів загальної середньої освіти не відвідують уроки через незадовільне самопочуття. Найгірша ситуація склалася у Шамраївському ЗЗСО, де на сьогодні відсутні 44% учнів. За інформацією головного лікаря КНП «Благовіщенська лікарня» Благовіщенської міської ради Леоніда СЕМКА, переважна більшість дітей наразі хворіють гострими респіраторними захворюваннями.

Комісія вирішила перевести Шамраївський заклад загальної середньої освіти на дистанційну форму навчання на період з 26 по 28 січня 2022 року та надати право керівникам інших навчальних закладів самостійно приймати рішення про переведення окремих класів чи закладу на дистанційну форму навчання.

Також рекомендовано на території громади посилити контроль за додержанням протиепідемічних норм, зокрема, дотриманням маскового і температурного  режиму, дистанції у громадських місцях, та продовжувати розяснювальну роботу щодо важливості вакцинації проти COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь