Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Патронатна сім'я

Дата: 02.02.2022 15:23
Кількість переглядів: 884

  Фото без описуКожній дитині необхідна сім’я. Особливо тим, які гостро потребують любові, турботи та догляду.  Щороку в Україні майже 1900 дітей віком до 4 років залишаються без батьківського піклування і потрапляють до будинків дитини. Без адекватного догляду та спілкування 70% цих дітей починають відставати в розвитку. Порятунком може стати патронатний вихователь. Він тимчасово замінить дитині сім’ю, оточить любов’ю і турботою, дасть шанс на щасливе майбутнє: з біологічними батьками чи усиновителями. Покращити чиєсь життя навіть за короткий час реально. Бо турбота змінює.

  Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд і виховання дитини в період подолання нею та  її батьками складних життєвих обставин. Патронат вирішує одне з найскладніших завдань держави – надати дитині можливість зростати в безпеці та любові

  Патронатний вихователь покликаний прихистити дитину, яка з різних причин не може мешкати зі своєю родиною. Соціальні служби тим часом проводять комплексну роботу з батьками, щоб повернути дитину до рідних, або шукають дитині усиновителів чи опікунів.

  Фото без опису02 лютого 2022 року, з метою інформування громадськості про суть та зміст патронату, працівники Центру соціальних служб Благовіщенської міської ради провели інформаційно-просвітницьку бесіду в Благовіщенській філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, розповсюдили інформаційні та довідкові матеріали.

  Якщо ваше серце наповнене любов’ю до дітей, ви маєте можливість поділитися нею з дітками, звернувшись до Центру соціальних служб Благовіщенської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь