Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

День єднання у громаді

Дата: 16.02.2022 14:16
Кількість переглядів: 475

Фото без опису16 лютого 2022 року Благовіщенська міська територіальна громада долучилася до відзначення Дня єднання, який започаткований Указом Президента України. Сьогодні біля памятного знака Борцям за волю України в Благовіщенському замайоріли жовто-блакитні прапори та звучали патріотичні пісні.

«Ми живемо в країні, де незалежність здобувалася десятками поколінь. Тисячі українців загинули в боях за територіальну цілісність та суверенітет України. За нашу з вами можливість самостійно вирішувати як жити на своїй землі. Тож поняття незалежності та єдності України набуло для нас особливого змісту. Якщо раніше було завдання відродити власну державність і запанувати самостійно у своїй країні, то сьогодні під нашим національним стягом знову український народ відстоює свої кордони, звідусіль відчувається любов до України та почуття єднання! У цей складний час українці мають проявити свої найкращі якості – згуртованість та волю до перемоги. Ми ніколи не вміли здаватися і не збираємося цього робити», - такими словами звернувся до жителів територіальної громади Благовіщенський міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ.

Із закликами до єднання та словами подяки за допомогу Збройним Силам України до зібрання звернувся начальник ІІ відділення Голованівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Блищик.

У виконанні солістів Центру культури і дозвілля прозвучали тематичні пісні.

З нагоди святкування Дня єдності на адмінбудівлях та приватних будинках  громади буди підняті прапори, майоріли вони на автомобілях та використовувалися в оздобленні одягу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь