Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Пам'яті Небесної Сотні

Дата: 20.02.2022 18:00
Кількість переглядів: 459

Фото без описуМинає 8 років відтоді, як на Майдані в Києві вирішувалося майбутнє України. Саме тоді, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і колишнім режимом сягнуло свого апогею. Революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану.

Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це сльози нашої нації і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас, за те, що перевернули свідомість українців, змусивши їх боротися й добиватися.

Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України.

У скорботний для всієї країни день керівництво та жителі Благовіщенської міської територіальної громади вшанували загиблих на Майдані, поклавши квіти до пам’ятного знака Борцям за волю України та запаливши свічі памяті.

Експозиція «Ангели Небесної Сотні» у Центрі культури та дозвілля ще раз нагадала про значення Революції Гідності у житті українців та про подвиг героїв Небесної Сотні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь