Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі територіальної громади!

Дата: 23.03.2022 11:03
Кількість переглядів: 257

   Фото без описуБлаговіщенська міська рада попереджає про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в паркових зонах та поблизу лісових масивів. Наголошуємо на тому, що 3 березня 2022 р. внесено зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану. Так, у статті 113 «Диверсія» до переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер додано і навмисні підпали, зокрема й сухої рослинності. Відтепер такі дії розцінюються як злочин, за який передбачено покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

   За період з 20.02.2022 р. по 23.03.2022 р. на території Благовіщенської міської територіальної громади уже складено 17 актів про підпали, відповідно до яких громадян буде притягнуто до відповідальності.

  Якщо ви стали свідком спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття, фіксуйте момент вчинення порушення на свій мобільний телефон,  телефонуйте за номером 102, викликайте працівників поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь