Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Зверніть увагу!

Дата: 28.03.2022 18:04
Кількість переглядів: 344

  Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року № 333 “Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг”, у Благовіщенській міській територіальній громаді відповідальним визначено відділ житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради, який знаходиться за адресою: м. Благовіщенське, вул. Героїв України, 72.

  Жителі громади, власники жилих приміщень приватного житлового фонду, які безоплатно розміщували у себе внутрішньо переміщених осіб із Волинської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей та м. Київ, можуть звернутися до відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради із заявою для покриття понесених витрат, пов’язаних з таким розміщенням. Зверніть увагу, отримати компенсацію можна буде за проживання тих осіб, які не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

 

Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь