Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Заборонено відвідувати ліси

Дата: 31.03.2022 10:09
Кількість переглядів: 484

Фото без описуДоводимо до відома жителів Благовіщенської міської територіальної громади, що у Кіровоградській області введена заборона на відвідування лісів населенням і в’їзду до них транспортних засобів та іншої техніки на час дії правового режиму воєнного стану для мінімізації лісових пожеж. Заборона поширюється на усі лісові масиви на території області. Відповідне розпорядження підписав  начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ відвідування населенням лісів і в’їздів до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої техніки, за винятком тих, що використовуються для військової та лісогосподарської мети. Відвідувати ліс мають право силовики, військові, рятувальники та лісівники.

Закликаємо поставитися з розумінням до цієї заборони. Також нагадуємо, що спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття у військовий час прирівнюється до диверсійної роботи. Оскільки ці дії можуть розглядатись, як обмеження видимості для Збройних сил України та територіальної оборони, а також подання сигналів для армії агресора і розцінюються як злочин, за який передбачено покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь