Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПІДТРИМАЙ АРМІЮ: ЗАПОВНИ ДЕКЛАРАЦІЮ, СПЛАТИ ПОДАТОК! Всі сили для спільної мети - задля Перемоги!

Дата: 12.04.2022 10:43
Кількість переглядів: 289

Фото без описуНайвищим проявом патріотизму завжди, а під час війни особливо, є сплата податків. Це конституційний обов'язок кожного громадянина. Зараз, як ніколи, наповнення державного та місцевого бюджетів вкрай важливе для захисту нашої країни. Навантаження на соціальну інфраструктуру у зв'язку з масштабною міграцією населення - дуже велике. Сплата податків дозволяє підтримати її у належному функціональному стані. Тож усі громадяни мають проявити свідомість та сплатити всі належні згідно з чинним законодавством податкові зобов'язання.

Звертаємося до всіх жителів Благовіщенської міської територіальної громади, аграріїв, зокрема, власників земельних паїв із наполегливим проханням подати річну податкову декларацію про доходи за 2021 рік та сплатити податки. Благовіщенська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Кіровоградській області приймає податкові декларації у паперовому вигляді за адресою: м. Благовіщенське, вул. Героїв України, 48 ж.

Просимо жителів територіальної громади у найкоротші терміни сплатити земельний податок з фізичних осіб за присадибні ділянки та орендну плату за земельні ділянки, що перебувають в оренді.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь