Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ВІДДАВ ЖИТТЯ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ

Дата: 14.04.2022 15:28
Кількість переглядів: 469

Фото без описуЗнову сльози, знову невимовний біль ріже серця жителів Благовіщенської громади. Знову трагічна звістка сколихнула усіх. Загинув патріот української землі, наш земляк, житель с. Данилова Балка  Барський Сергій Володимирович.

Сергій Володимирович народився 27 листопада 1992 року. Ріс радісним, веселим і допитливим хлопчиком, мав багато друзів і користувався авторитетом у однолітків, товаришував із старшими людьми. Вчителі Данилово-Балківської загальноосвітньої школи відзначають, що Сергій любив спорт, любив працювати, мріяв про майбутнє. Його мрії були добрі, чисті і патріотичні.

Після закінчення школи Сергій Володимирович навчався в Ульяновському професійно-технічному училищі, здобувши професію водія-автокрановщика. Далі була служба в лавах Збройних Сил України, після якої повернувся до рідного села.

У 2014 році, коли розпочалася війна, Сергій Володимирович пішов захищати країну, взявши участь в Антитерористичній операції.

Повернувшись додому, працював далекобійником. Разом із дружиною виховували сина Володимира та донечку Мілану.

У лютому 2022 року Сергій разом з іншими військовозобовязаними був мобілізований. 18 березня його життя обірвалося поблизу Миколаєва.

Із глибоким сумом та щирими співчуттями розділяємо горе від втрати дорогої людини разом із батьками, дружиною, дітьми та рідними Героя.

Прощання із земляком відбудеться 15 квітня о 12.00 у с. Данилова Балка, пров. Кільцевий, 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь