Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська громада втратила ще одного Героя

Дата: 11.05.2022 16:24
Кількість переглядів: 758

Фото без описуСтрашна війна 9 травня обірвала життя Сідлецького Олександра Володимировича. 23 червня йому вже не судилося зустріти свій 39-й день народження. Головний сержант І механізованого взводу механізованої роти загинув у Миколаївській області під час мінометного обстрілу при виконанні бойового завдання.

Олександр Володимирович народився і виріс у Благовіщенському. Після закінчення школи №2, проходив строкову службу у Збройних Силах України, а згодом служив в органах внутрішніх справ УМВС України в Кіровоградській області інспектором ППС.

У березні 2014 року, на початку агресії росії на сході України, Олександр Володимирович був призваний на військову службу, яку проходив в Ульяновському районному військовому комісаріаті, військовій частині В-0095 та в зоні проведення антитерористичної операції. Щоразу продовжуючи контракт, він залишався вірним присязі та своїм побратимам.

Мужній захисник, щирий друг, добрий син, люблячий чоловік та батько… Спочивайте з миром, Олександре Володимировичу.

Щирі співчуття матері, дружині, синам та рідним Героя. Благовіщенська громада розділяє їх біль та схиляє голови в глибокій скорботі.

Прощання із Сідлецьким Олександром Володимировичем відбудеться 12 травня 2022 року об 11.00 у м. Благовіщенське, вул. Шкільна, 23-а.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь