Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська громада втратила ще одного Героя

Дата: 11.05.2022 16:24
Кількість переглядів: 787

Фото без описуСтрашна війна 9 травня обірвала життя Сідлецького Олександра Володимировича. 23 червня йому вже не судилося зустріти свій 39-й день народження. Головний сержант І механізованого взводу механізованої роти загинув у Миколаївській області під час мінометного обстрілу при виконанні бойового завдання.

Олександр Володимирович народився і виріс у Благовіщенському. Після закінчення школи №2, проходив строкову службу у Збройних Силах України, а згодом служив в органах внутрішніх справ УМВС України в Кіровоградській області інспектором ППС.

У березні 2014 року, на початку агресії росії на сході України, Олександр Володимирович був призваний на військову службу, яку проходив в Ульяновському районному військовому комісаріаті, військовій частині В-0095 та в зоні проведення антитерористичної операції. Щоразу продовжуючи контракт, він залишався вірним присязі та своїм побратимам.

Мужній захисник, щирий друг, добрий син, люблячий чоловік та батько… Спочивайте з миром, Олександре Володимировичу.

Щирі співчуття матері, дружині, синам та рідним Героя. Благовіщенська громада розділяє їх біль та схиляє голови в глибокій скорботі.

Прощання із Сідлецьким Олександром Володимировичем відбудеться 12 травня 2022 року об 11.00 у м. Благовіщенське, вул. Шкільна, 23-а.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь