Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі територіальної громади!

Дата: 19.05.2022 11:21
Кількість переглядів: 527

Фото без описуУ культурі будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. День вишиванки – це свято сповідування саме українських традицій і культури, апеляція до української національної свідомості, патріотизму і духу єдності народу.  Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Її передають з роду в рід, зберігають як безцінну реліквію, тож вишиванка – це наш національний оберіг, наша святиня, наша гордість, і круто, що українці носять її не тільки на свята. Сьогодні вишиванка стала знаком стійкості українського народу, незламності і великої жаги до свободи.

Вітаючи усіх зі святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки, закликаю не забувати про своє коріння, пам'ятати про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам.

 

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь