Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вишиванку одягаємо, Україну прославляємо

Дата: 19.05.2022 14:21
Кількість переглядів: 589

Фото без описуВсесвітній день вишиванки, який відзначають сьогодні, - це свято, покликане сприяти збереженню споконвічних народних традицій створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Благовіщенський міський будинок культури згуртував жителів міста, аби продемонстрували усю красу не тільки як однієї з найвродливіших націй, а і усю ідентичність, привабливість, особливість, яскравість, унікальність, сучасність нашої української вишиванки! 

Жителі Благовіщенського взяли участь у флешмобі і спільно виконали «Пісню про рушник». Вона звучала щиро і душевно. Аматори Будинку культури, учні і викладачі Школи мистецтв провели міні-концерт «Україна вишивана», заспівавши тематичні та патріотичні пісні. Яскравим доповненням заходу стали малюнки-вишиванки дітей, учнів Школи мистецтв на стінах Будинку культури та на асфальті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь