Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Фестиваль футболу

Дата: 27.05.2022 16:18
Кількість переглядів: 588

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей Благовіщенська дитячо-юнацька спортивна школа провела турнір з футболу серед вихованців, участь у якому взяли чотири команди. Родзинкою заходу стала товариська гра між командою ДЮСШ та збірною командою працівників поліції.

Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий, звертаючись до юних спортсменів, побажав їм вирости справжніми патріотами України, здоровими, сильними, під мирним небом та від дитячого фонду ООН UNISEF передав директору ДЮСШ Валерію Форосенку футбольний інвентар.

Три години спортивного азарту, витримки і прагнення перемоги згуртували дітей та дорослих. Товариський турнір завершився дружньою нічиєю, а кожен учасник був нагороджений памятною медаллю, команди – футбольними мячами. Начальник сектору поліцейської діяльності №2 (м. Благовіщенське) Голованівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Драгомарецький, підсумовуючи футбольний фестиваль, подякував гравцям та передав солодкий подарунок дітворі – торт у вигляді футбольного поля із символічним написом «Разом до Перемоги». Солодощами, соками та морозивом порадували футболістів і спонсори фестивалю Олександр Козловський та Сергій Кожухівський.

Юні учасники турніру у своєму зверненні привітали всіх дітей України з Міжнародним днем захисту та передали палкий привіт дітям Херсонщини, які зараз перебувають на тимчасово окупованій території: «Херсон – ти Україна!». Віримо, що вже наступна футбольна зустріч буде проходити без звуків сирени, під мирним небом та у вільній Україні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь