Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Літо-2022: разом до Перемоги!

Дата: 15.06.2022 16:06
Кількість переглядів: 578

Карантинні заходи та війна, на жаль, внесли свої корективи у життя кожного українця, обмеживши, у тому числі спілкування та відпочинок дітей. Тому всі зусилля закладів культури, Центру дитячої та юнацької творчості, бібліотек, дитячо-юнацької спортивної школи територіальної громади спрямовані на забезпечення цікавого дозвілля дітей та молоді, у тому числі із числа внутрішньо переміщених осіб.

Минулого тижня організатори заходів згуртовували дітей під час захопливих ігор, конкурсів, майстер-класів, змагань та занять. З радістю діти відвідували культурно-розважальні заходи: спортивні розваги, конкурси малюнків, екскурсії, дитячі дискотеки, дитячий кінозал, караоке для дітей та розважальний калейдоскоп.

Фото без опису

У бібліотеці для дітей проведено майстер-клас з декупажу в стилі Петриківського розпису та цікаву вікторину-гру «У казки на гостинах». Молодь долучилася до засідання клубу «Гармонія» у бібліотеці для дорослих.

Фото без опису

Активно працювали гуртки  ЦДЮТ: діти виготовляли  жоржини з гарбузового насіння, брали участь в обласному конкурсі малюнків «Дружба у світі над усе, дружба радість нам несе», присвяченому Міжнародному дню друзів. Активно долучилися до участі у місцевих конкурсах малюнків та ігор у гуртках.

Фото без опису

Фото без опису

Особливу активність проявили вихованці гуртка «Спортивний туризм», організувавши та провівши еколого-природничий квест «Природа рідного краю». Разом із відпочинком діти продовжують займатися і науковою діяльністю. Вихованка гуртка Анастасія Адаменкова взяла участь у Х обласній краєзнавчій конференції, виступивши з темою «Скалка – перлина Благовіщенського краю».

Фото без опису

Особливий захват викликала арт-майстерня з виготовлення топіарію.

Літо має принести дітворі лише радість, тож беріть участь у заходах, долучайтеся до їх проведення.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь