Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Літо-2022: разом до Перемоги!

Дата: 21.06.2022 11:10
Кількість переглядів: 596

Фото без описуВраховуючи умови воєнного стану в Україні, щоб забезпечити змістовне дозвілля та розвиток дітей шкільного віку під час літніх канікул, аби діти мали можливість весело та з користю провести вільний час, опанувати нові знання і навички, заклади культури, Центр дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацька спортивна школа, бібліотеки територіальної громади підготували для них цікаву й насичену літню програму.

Найзахопливішими для дітей минулого тижня були заходи, підготовлені до Дня батька. Вихованці гуртка «Чудо палітра» Центру дитячо-юнацької творчості взяли участь в обласному конкурсі малюнків «Мій тато найкращий», виготовляли листівки, а гуртківці «Учнівського самоврядування» у результаті фоточеленджу створили вітальний відеоролик «Пишаюсь тобою, мій татку!». Вихованці гуртка «Природа і фантазія» активно брали участь у пізнавальному занятті, присвяченому літнім святам.

Учні 7-9 класів Благовіщенського ліцею «Лідер» оглянули виставку-рейтинг «Золота полиця бібліотеки: вибір молоді» у Благовіщенській міській бібліотеці для дорослих та взяли участь у мовознавчій вікторині й пізнавально-розважальних конкурсах. Молодші школярі у Благовіщенській бібліотеці для дітей долучилися до бібліофрешу «Цікаві новини для читаючої дитини» та вікторини «Я і книга». Як зазначають бібліотекарі, у них дітвора може не лише поспілкуватися, набувати корисних знань, розважатися, а навіть і побешкетувати.

Фото без описуНайбільше малеча полюбляє малювати. Це добре знають бібліотекарі Синицівки, Дельфінового та Синьок. Конкурси малюнків «Мрії про Україну: дитячий погляд», «Моя Україна» та «Світ очима дітей» допомагають розкривати дитячі таланти. Цікаво провели час, взявши участь у казковому калейдоскопі «З якої це казки?» молодші жителі Шамраївки, великотроянівські діти долучилися до фоторепортажу «Кольорова книга природи. Любимо своє, українське!», а грушківські першокласники завітали на бібліотечні гостини.

У Лозуватій діти взяли участь в організованих сільською бібліотекою та Будинком культури заходах: «Літо - ти таке барвисте», конкурсі «Поштова скринька», відеовікторині «Відгадай казки за піснями», грали в ігри «Подарунок» та «Книжкові перегони», співали пісень.

Фото без описуАрт-майстерня з виготовлення сувенірів-іграшок, ляльковий театр «Створюю казку», запальна дискотека і шаховий турнір минулого тижня об’єднували місцеву малечу та дітвору з числа внутрішньо переміщених осіб у Благовіщенському будинку культури. Літо, насичене цікавими для дітей заходами, продовжується. Долучайтеся.

https://drive.google.com/file/d/17fJnR8Y76q_sF43NTNyqQVz7f3oj1a5U/view?usp=sharing

 https://www.facebook.com/groups/1103665483822804/permalink/1181162809406404/

https://www.facebook.com/groups/562486117561095/permalink/1389335851542780/

https://www.facebook.com/groups/621206638688401/permalink/1269580920517633/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь