Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Літо-2022: разом до Перемоги!

Дата: 27.06.2022 16:21
Кількість переглядів: 535

Культурно-освітні, спортивні та розважальні заходи для дітвори у Благовіщенській територіальній громаді продовжують проводити працівники закладів культури та освіти. Минулий тиждень був насичений майстер-класами, конкурсами, тематичними заняттями, змаганнями. У населених пунктах громади малеча грала у рухливі ігри на свіжому повітрі, переглядала мультфільми, співала, грала в теніс, настільні ігри, малювала малюнки, в тому числі на асфальті, загалом весело проводила час.

Вихованці гуртків «Рукоділля» та «Художня обробка деревини» взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсі «Наш пошук і творчість тобі, Україно!». Весело і натхненно пройшли змагання між вихованцями гуртка «Патріот» Центру дитячо-юнацької творчості та працівниками Сектору поліцейської діяльності №2 (м. Благовіщенське) Голованівського районного відділу головного управління національної поліції в області. Хлопці та дівчата показали гарну фізичну підготовку і були гідними суперниками працівникам поліції.

Фізична активність – важлива складова здоровя, а тренувати мязи можна і весело під музику, займаючись танцями. Вихованці гуртка «Веселка» взяли участь у занятті «Поєднання ритмічних і спортивних рухів у танець», а гуртківці «Дизайну інтер’єру та декору» поповнили свої знання про здоровий спосіб життя, переглянувши відеоролик «Їжа для мозку». З метою популяризації спортивного туризму у гуртку «Спортивне орієнтування» створювали маршрут для туристичної експедиції Благовіщенське-Кошаро-Олександрівка-Луполове-Богданове-Благовіщенське.

Дітворі подобаються майстер-класи. Тож організатори щоразу підбирають нові. Патріотичну свічку із вощини, оздоблену сухоцвітами навчала виготовляти Ірина  Діденко, а квіти із паперу, патріотичні браслети – працівники міського Будинку культури. До речі, вони стали сувенірами для учасників пізнавальної гри «Я люблю Україну». Щотижневий ляльковий театр дає дітям можливість спробувати себе у ролі актора.

На юних читачів у бібліотеках громади впродовж минулого тижня також очікували цікаві заходи, ігри, нові пригоди, знайомства та книги. Діти мали можливість взяти участь у захопливих спортивних змаганнях. Зокрема у Синицівській бібліотеці на свіжому повітрі відбулося перехрестя веселих забав «Пізнаємо у забаві світ веселий і цікавий». У Благовіщенській бібліотеці для дітей - літературно-історичний аукціон «Це нашої історії рядки», у Богданівській - година спілкування «Ми діти твої Україно», вікторина «Українська мелодія». Діти відгадували мелодії патріотичних пісень, співали, малювали малюнки на тему «Все буде Україна». У Благовіщенській міській бібліотеці для дорослих було проведено літературно-пізнавальний калейдоскоп.

Грушківська бібліотека заходам задає патріотичного напрямку та увагу дітей тримає навколо теми радісного дитинства в мирній Україні. У Дельфіновській бібліотеці провели урок малювання «Ні війні!».

Усі дорослі, не зважаючи на стан в країні, намагаються перетворити літні канікули дітей на захоплюючі подорожі, створити їм райдужне літо, цікавий світ розваг та ігор. Віримо, що діти ростимуть у вільній та мирній країні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь