Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні українці, жителі громади!

Дата: 28.06.2022 09:02
Кількість переглядів: 532

Фото без опису28 червня велике державне свято – День Конституції України. Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Конституція України – це також наш державний символ.

Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава і суверенітет її поширюється на всю територію, - ці статті є першими у Конституції. В Основному Законі закріплено також права кожного громадянина, кожного українця, а разом із ними і обовязки. Сьогодні нашим священним обовязком став захист цілісності і суверенітету держави. Наша здатність миттєво об'єднуватися у часи випробувань і боротися разом створила український характер: вільний, сильний, непереможний. Саме він і впливає на нашу історію, культуру. Саме він підіймає сьогодні патріотичний дух українців.

Творення кращого життя - справа кожного з нас. Ми мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі! Тож нехай вистачить у нас сили, впевненості, мужності й розуму на всі важливі справи. Бажаю вам, шановні земляки, пишатися своєю країною, памятати про свої права, поважати Закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила; бажаю віри в Бога, у Збройні Сили України, в кожного з вас. Нехай у кожного українця буде маса приводів для гордості за рідну країну, Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації. Миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки усім, а особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони України, захищають усіх нас та наші родини, майбутнє рідної держави!

 

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь