Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Оновлений сільський клуб став окрасою села

Дата: 29.06.2022 15:44
Кількість переглядів: 666

Фото без опису28 червня оновлений Дельфінівський сільський клуб відчинив двері, запрошуючи жителів та гостей села на патріотичний захід, підготовлений зусиллями аматорів Благовіщенського міського будинку культури, Дельфінівського сільського клубу та Благовіщенської школи мистецтв.

«Відкриття оновленого Будинку культури - це приємна новина не лише для жителів Дельфінового. Хочу зазначити, що сьогоднішній захід варто сприймати не як святковий, а як культурно-патріотичний. Такі заходи є надзвичайно важливими для усіх, адже згуртовують людей, показують, що українці – сильні та незламні. Ми оплакуємо втрати, але разом з тим будуємо плани на майбутнє, без яких не може бути руху вперед. Ми хвилюємося за наших воїнів на передовій, збираємо усі разом для них волонтерську допомогу і водночас забезпечуємо цікаве дозвілля для дітей та молоді. Ніхто і ніщо не зламає наш дух, нашу волю, бажання жити і трудитися на власній землі», - зазначив Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий.

Віталій Петрович подякував усім, хто докладав чималих зусиль, щоб Будинок культури став окрасою села, та вручив Подяку міської ради за активну громадську позицію, благодійну підтримку соціальних проектів, спрямованих на розвиток культури на селі, Михайлу Сулимі. Приймаючи Подяку, Михайло Михайлович закликав українців єднатися задля боротьби з російським окупантом та подякував усім причетним до відновлення приміщення сільського клубу. З вітальним словом до дельфінівців звернувся і староста Лозуватського  старостинського округу Олександр Подуфалий.

У патріотичній концертній програмі взяли участь танцювальний колектив «Веселка» Дельфінівського СК, солісти В.Задорожна, А.Дурачевська, Є.Литвин, дует Л.Шапаренко і С. Тарасенка, вокальні квартети «Азалія»  і «Акорд», декламатори Л.Цуркан, С.Красота, фольклорний колектив «Надвечір'я».

Під час заходу присутні долучилися до збору коштів на підтримку Збройних Сил України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь