Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Він назавжди залишиться в наших серцях! Герої не вмирають!

Дата: 15.07.2022 16:14
Кількість переглядів: 561

Фото без описуЧорні дні для України: трагічні, болісні, повні сліз і горя... Війна продовжується ціною людських життів. Невимовно болісна звістка прийшла і в нашу громаду: захищаючи країну від ворога, звільняючи від руської орди загинув житель села Дельфінове Вацюк Денис Дмитрович.

Народився Денис Дмитрович 2 травня 1995 року. Закінчив 9 класів Лозуватської школи та здобув професію машиніста крана автомобільного в Ульяновському професійно-технічному училищі. Після училища була служба у Збройних Силах України. Зовсім молодий хлопець три року захищав нашу країну на Сході. Вже тоді він добре знав, який безжалісний і підлий наш ворог. За службу у Збройних Силах України та участь в Антитерористичній операції був нагороджений почесними грамотами та нагородами.

З початком повномасштабного вторгнення вже 8 березня Денис Дмитрович був мобілізований для захисту нашої держави. Разом з батьком, Дмитром Миколайовичем проходив службу у Харківській області. 13 липня, під час виконання бойового завдання, старший солдат Вацюк Денис Дмитрович загинув, захищаючи Україну.  

На жаль, жодні слова не можуть утішити згорьованих, загоїти рани на серцях рідних. Розділяємо біль та горе родини, схиляємо голову в глибокій скорботі і шані. Світла і вічна пам’ять Герою!

Прощання із Денисом Вацюком відбудеться у селі Дельфінове, вул. Змійового, 83, 17 липня 2022 року об 11.00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь