Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

«Літо-2022: разом до Перемоги!»

Дата: 18.07.2022 16:36
Кількість переглядів: 418

Фото без описуКлубні заклади, бібліотеки Благовіщенської громади гостинно приймають дітей, школярів та молодь для цікавого і змістовного дозвілля. У  сільських будинках культури і клубах діти щоденно грають в теніс, більярд, шашки. До Дня Державності України відбулися змагання з настільного тенісу у Кошароолександрівському клубі. Переможці нагороджені грамотами та подарунками.

На волейбольних майданчиках біля Розношенського, Дельфинівського клубних закладів, облаштованих власними силами жителів цих населених пунктів, завжди гамірно – молодь і діти змагаються у вправності володіння м’ячем.

Не лише весело, а і з користю проводять діти свій літній час. У Мечиславці, наприклад, допомагають доглядати за рослинами біля Будинку культури.

Вже традиційно щосереди у дитячому кінозалі Благовіщенського будинку культури маленькі глядачі переглядали мультфільми, а у четвер, відвідавши дискотеку, дітвора під музику і світловий супровід вдосконалювала свою майстерність у сучасних танцях.

Цікавий майстер-клас з виготовлення об’ємних квітів з фетру та фоамірану відбувся у Кам’янобрідському Будинку культури, а у Йосипівській сільській бібліотеці стартував конкурс на найактивнішого юного відвідувача. Дітлахи матимуть змогу читати книги, пограти у шахи, шахмати, інші ігри в зручний для них час. Щотижня на них чекатимуть цікаві веб-мандрівки, години веселих занять, конкурси, майстер-класи

Учні Благовіщенського ліцею «Лідер» та діти з числа внутрішньо переміщених осіб взяли участь в ігровій розважальній програмі «Хай сонцю і квітам всміхаються діти!», по закінченню якої із задоволенням фотографувалися біля нової фотозони «Смайлики» та отримали корисні подарунки.

У Луполівській бібліотеці діти спілкувалися під час заходу «Країна дитинства - країна казкова», а Шамраївська сільська бібліотека спільно із сільським будинком культури провели в ігровій формі  ерудит-лото «Розумним, винахідливим, драйвовим».

17 липня у Благовіщенському будинку культури відбувся благодійний шаховий турнір, на якому збирали кошти для онкохворого Максима Салтикова. Хлопчик бореться із важкою хворобою вже не перший рік, тож йому вкрай необхідна підтримка фінансова та моральна. Літо – пора не лише відпочинку, а й корисних та добрих справ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь