Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська міська рада розпочинає прийняття пропозицій від жителів територіальної громади щодо перейменування вулиць

Дата: 21.07.2022 08:47
Кількість переглядів: 1577

 Фото без описуБлаговіщенська міська рада інформує про початок прийняття пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків, тупиків, проїзду у населених пунктах громади з метою  закріплення місцевих топонімів, увічнення пам’яті людей і подій, пов’язаних з історією України та Благовіщенської міської територіальної громади, врахування загальних інтересів, географічних, історичних та місцевих традицій. Пропонуються для перейменування наступні топоніми:

Ватутіна, Гастелло, Горького, Грибоєдова, Декабристів, Колгоспна, Комарова, Кутузова, Леваневського, Лермонтова, Лізи Чайкіної, Ломоносова, Матросова, Маяковського, Мічуріна, Некрасова, Пушкіна, Суворова, Челюскінців, Чернишевського, Чкалова, Христофорова.

Подавати пропозиції щодо перейменування у письмовій або електронній формі на адресу: м. Благовіщенське, вул. Промислова, 23/54 та на електронну пошту: toponimblag@gmail.com Пропозиції розглядаються топонімічною комісією лише при наявності наступних документів:

  • клопотання на ім’я міського голови із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, поштової адреси, номера телефону особи;
  • пояснювальної записки, яка містить обґрунтування пропозиції, що вноситься.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Клопотання та пропозиції можуть вносити окремі громадяни, об’єднання громадян (наприклад, вуличні), депутати міської ради.

Пропозиції приймаються  протягом 30 днів  з 21 липня до 19 серпня 2022 року. За інформацією звертайтеся за телефоном (05259)2-94-24 до контактних осіб Копієвської Тетяни Вікторівни, Рибчак Олени Степанівни.

З повним переліком вулиць населених пунктів громади та зразком клопотання можна ознайомитися на сайті Благовіщенської міської ради у розділі «Оголошення» за посиланням: https://blagovischenska-gromada.gov.ua/ogoloshennya-11-01-16-19-04-2021/ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь