Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 25.07.2022 18:08
Кількість переглядів: 595

Фото без описуБлаговіщенська громада отримала болючу звістку з фронту: захищаючи країну, у Херсонській області загинув житель села Камяна Криниця Довгополий Богдан Леонідович.У перший же день повномасштабного вторгнення Богдан Леонідович пішов боронити країну від окупантів, адже був вірний військовому і громадянському обов’язку.

Народився Богдан Довгополий 7 серпня 1979 року, закінчив 11 класів Кам’янокриничанської загальноосвітньої школи. У 1997 році був призваний на службу до лав Збройних Сил України, після завершення якої підписав контракт і ще на три роки повязав своє життя із військовою справою. Жителі Кам’яної Криниці добре знали Богдана Леонідовича як доброго і порядного чоловіка, активного любителя спорту. Після повернення у рідне село, він деякий час працював у колгоспі, згодом на будівництві у м. Одеса.

Війна забрала у матері сина. Її очі п’ять місяців не висихали від сліз. Увесь цей час серце не переставало хвилюватися і боліти за рідну кровинку. Сьогодні ж воно розривається від горя та втрати, а сльозам немає спинку.

Щирі співчуття матері, брату та рідним Богдана Довгополого. Схиляємо голови перед його світлою пам’яттю. Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються живими у наших серцях, адже саме завдяки їм ми живемо! Героям Слава!

Церемонія прощання із Довгополим Богданом Леонідовичем відбудеться 26 липня 2022 року об 11.00 за адресою: с. Камяна Криниця, вул. Джерельна, 9.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь