Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Мистецько-патріотичний марафон триває

Дата: 29.07.2022 14:27
Кількість переглядів: 724

Фото без описуУкраїнська боротьба триває не тільки на фронті, а й в тилу. Волонтери, активісти, пересічні громадяни роблять свій посильний внесок. Мешканці Благовіщенської громади також продовжують активно підтримувати українських військових, які нищать ворога. Одним із напрямків такої підтримки є мистецько-патріотичний марафон, другий етап якого відбувся у с. Новоселиця.  Українська пісня – це не лише душа українського народу, а і його сила, потужна зброя. Вона згуртовує, розраджує, спонукає до спільної роботи.

До Дня Української Державності працівники міського Будинку культури, Школи мистецтв, аматори села виступили на сцені Новоселицького будинку культури аби підняти патріотичний дух, настрій людям та зібрати гроші для Збройних Сил України. Зі святом жителів Новоселицького старостинського округу привітали міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ та староста Володимир СРІБНИЙ, зазначивши, що заходи такого напрямку сьогодні потрібні людям, у тому числі внутрішньо переміщеним особам, щоб хоч на короткий час відволіктися від хвилювань і з новими силами допомагати виборювати нашу Перемогу.

Фото без описуСучасні українські пісні патріотичного характеру, поетичне слово звучали від квартету «Азалія» Благовіщенської школи мистецтв, квартету «Акорд» Благовіщенського будинку культури, Людмили Шапаренко та Сергія Тарасенка, Єлизавети Литвин, Софії Кухарчук, Олени Тиховської, Наталії Черьомушкіної, Юрія Баштанара, Владислава Піндруса, Катерини Губрій та Світлани Красоти.

Ми сильні і ми разом, ми маємо свою культурну спадщину, своїх Героїв, свою історію, свої здобутки. Пишаймося ними!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь