Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

До Дня Української Державності

Дата: 29.07.2022 15:12
Кількість переглядів: 752

Фото без опису28 липня цього року наша країна вперше відзначила День Української Державності, яка означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями.  До Дня Української Державності у Благовіщенській міській територіальній громаді упродовж липня проведено культурно-мистецькі заходи патріотичного спрямування: фізкультурно-оздоровчу естафету  «Здоровий Я - здорова нація!», патріотично-пізнавальну  гру для старшокласників «Я люблю Україну!», працює арт-майстерня з виготовлення ляльки-мотанки «Ангел-оберіг», започатковано дистанційний фестиваль патріотичної пісні «Україна переможе!», челендж серед вокальних колективів Центру культури і дозвілля з виконання українських народних пісень та дистанційний марафон  у соціальній мережі на підтримку української мови «АРТ-простір по-українськи». У рамках обласного конкурсу на кращий об’єкт у стилі стріт-арту презентовано художній об’єкт патріотичного напрямку.

У клубних закладах громади відбулися змагання з різних видів спорту: міні-футболу, волейболу, тенісу, більярду, шахів. В історичному музеї оформлено виставку «Герої не вмирають», проведено  акцію «Намалюй малюнок «Ми віримо в ЗСУ». У бібліотеках громади проведено інформаційні години, бесіди, показ відеороликів, патріотичні вікторини, віртуальні виставки-літописи, історичні подорожі, аукціони цікавих повідомлень.

Заходи, присвячені Дню Української Державності, не обмежуються одним днем. Вони триватимуть. Тож беріть активну участь самі та долучайте дітей. Зберігаймо єдність задля Перемоги та подальшого розвитку нашої держави.

https://www.facebook.com/groups/1103665483822804/?ref=share

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь