Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Літо-2022: разом до Перемоги

Дата: 15.08.2022 16:48
Кількість переглядів: 353

Літо 2022 року вже вийшло на фінішну пряму. Воно було насичене цікавими заходами, конкурсами, екскурсіями, які проводили спільно працівники закладів освіти та культури.

На минулому тижні вихованці гуртка «Чудо палітра» Благовіщенського центру дитячо-юнацької творчості  взяли участь у конкурсі «Лікарі світу за мир». У своїх малюнках діти передали образ лікарів як захисників та охоронців, що рятують людей і захищають мир на землі. А  гуртківці «Дизайн інтер’єра та декору» досліджували природу під час пізнавально-навчального заняття «Світ навколо мене. Частина перша: Дерева - наші друзі» та створили картину відбитками листків різної форми.

Із захопленням діти розгадували загадки, кросворди, малювали і виготовляли героїв улюблених казок під час розважального заняття «Стежками улюблених казок» у гуртку «Дивосвіт». А гуртківці «Мережива» та «Юні народознавці» взяли участь у бінарних заняттях «Духовні скарби України» та «Чарівниця літа».

З нагоди Всесвітнього дня книголюбів у Благовіщенській бібліотеці для дітей проведено голосні читання «Стежками книжкового літа». Бажаючі читали вголос уривки з улюблених оповідань, віршів, казок, а дехто з присутніх просто переглядав книжкові новинки. Обрані для читання твори допоможуть дітям і надалі відкривати для себе чарівний світ дитячої книги.

У рамках акції до Дня молоді «Rave-party#Molod_dіie» у бібліотеках територіальної громади відбулися цікаві творчі заходи із циклу «Бібліодрайв для молодих, активних, креативних». Проводилися літературно-поетичні презентації та літературні години, майстер-класи, різноманітні вікторини та конкурси. Молодь активно включається до творчого спілкування і з радістю приходить до бібліотеки.

У  бібліотеці для дорослих проведено флешмоб «Я люблю читати», оформлено книжкову виставку «Молодіжний книжковий мікс» з літературою на будь-який смак, молодь також мала змогу пограти в настільні ігри. Для учнів 8 класу Благовіщенського академічного ліцею  проведено інформаційний коктейль «Прочитай, знайди відгадки на усі складні загадки». У дружній атмосфері учасники отримали насолоду від спілкування, взяли участь у різноманітних іграх та вікторинах, ознайомилися з новинками та бестселерами літератури.

Луполівська сільська бібліотека провела марафон «Ми різні, та єдині! Єднає Україна». У Дельфінівській сільській бібліотеці проведено урок бісероплетіння. Діти із захопленням слухали легенду про виникнення бісеру, плели браслети і намиста. А Лозуватська сільська бібліотека та шкільна бібліотеки організували показ лялькової вистави «Казка про гарбузову кашу».

Активні читачі Шамраївської бібліотеки вручали перехожим запрошення до бібліотеки, долучившись до флеш-мобу «Бібліосупер, бібліоклас, бібліотека вітає вас». А працівники сільського Будинку культури разом із бібліотекарем на занятті гуртка «Умілі рученята» провели майстер-клас патріотичного спрямування з виготовлення квітів та колосків у техніці орігамі. Учасники кропітливо та із задоволенням виготовляли кожну модель.

Вже стало доброю традицією виготовляти патріотичні обереги для захисників. Молодь активно і з радістю долучається до їх створення, щоб наші воїни знали, що їх підтримують, про них не забувають, їх чекають вдома з Перемогою!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь