Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Мистецько-патріотичний марафон триває

Дата: 23.08.2022 14:25
Кількість переглядів: 315

Фото без описуУ День Державного Прапора України у Благовіщенському відбувся четвертий етап благодійного мистецько-патріотичного марафону на підтримку Збройних Сил України. Зі святом жителів та гостей міста вітав народний аматорський естрадно-духовий колектив «Ретро» Благовіщенського міського будинку культури, керівник Олександр Глухов. Година духової музики, подарована слухачам учасниками колективу, стала немов ковтком свіжого повітря.  

Участь у марафоні взяли дві сестрички: Софія та Катерина, які нещодавно оселилися в нашому місті, залишивши свій рідний Мелітополь. Вони подарували присутнім патріотичну пісню, зазначивши, що «Україна живе у серці: незалежна вільна і єдина».

Колектив «Грація», керівник Олена Багінська, виконав хореографічну композицію «Квітка-душа», а вокальний колектив «Водограй» міського Будинку культури, керівник Сергій Тарасенко, - українські пісні.

Перемога у протистоянні з рф обов’язково буде за українським народом, адже кожен на своєму місці наближає її. Ми незламні, ми єдині і вкотре доводимо це.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь