Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Мистецько-патріотичний марафон триває

Дата: 23.08.2022 14:25
Кількість переглядів: 346

Фото без описуУ День Державного Прапора України у Благовіщенському відбувся четвертий етап благодійного мистецько-патріотичного марафону на підтримку Збройних Сил України. Зі святом жителів та гостей міста вітав народний аматорський естрадно-духовий колектив «Ретро» Благовіщенського міського будинку культури, керівник Олександр Глухов. Година духової музики, подарована слухачам учасниками колективу, стала немов ковтком свіжого повітря.  

Участь у марафоні взяли дві сестрички: Софія та Катерина, які нещодавно оселилися в нашому місті, залишивши свій рідний Мелітополь. Вони подарували присутнім патріотичну пісню, зазначивши, що «Україна живе у серці: незалежна вільна і єдина».

Колектив «Грація», керівник Олена Багінська, виконав хореографічну композицію «Квітка-душа», а вокальний колектив «Водограй» міського Будинку культури, керівник Сергій Тарасенко, - українські пісні.

Перемога у протистоянні з рф обов’язково буде за українським народом, адже кожен на своєму місці наближає її. Ми незламні, ми єдині і вкотре доводимо це.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь