Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі Благовіщенської територіальної громади!

Дата: 24.08.2022 09:25
Кількість переглядів: 302

Фото без описуНам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. Боляче про це говорити у святкові дні, але за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя.

Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже  від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Жителі Благовіщенської громади з перших днів російського вторгнення об’єдналися задля наближення Перемоги. Кожен на своєму місці докладає зусилля, щоб якнайшвидше запанував мир. Особлива подяка воїнам: сильним, мужнім, безстрашним, які сьогодні боронять і захищають нас. Щирі слова вдячності висловлюю кожному, хто готує, ліпить, пече смаколики для військових, тим, хто ремонтує і відправляє автівки, доставляє необхідне на передову, тим, хто шиє прапори та амуніцію для військових, тим, хто надає волонтерську допомогу, діткам, які виготовляють обереги та підтримують військових своїми малюнками. Вірю, що разом ми все здолаємо.

Бажаю, щоб у нашому спільному домі, нашій Україні нарешті оселився мир, запанували злагода, стабільність і спокій. Щоб нам вистачило сил, наснаги та енергії відбудувати країну, примножити могутність і забезпечити її розвиток. Вірте у свої сили, поважайте один одного, любіть свою країну, шануйте нашу історію, пам’ятайте всіх, хто героїчно віддав життя за Україну та її майбутнє. Разом ми сильні та горді тим, що наша Батьківщина – Україна! Слава Україні!

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь