Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ЗАГИНУВ ЗА ВІЛЬНУ УКРАЇНУ

Дата: 29.08.2022 16:40
Кількість переглядів: 1035

Фото без описуНадія, яка ще жевріла, згасла, мов свічка. Звістка про загибель жителя Благовіщенської територіальної громади знову сколихнула усіх. Благовіщенська земля втратила свого сина. Сльози горя не висихають.

Верба Артем Іванович народився 11 грудня 1988 року в м. Благовіщенське. Навчався у Благовіщенській школі, згодом здобув професію газоелектрозварювальника у місцевому професійно-технічному училищі. Після строкової служби була військова служба за контрактом, довелося молодому хлопцеві боронити наші кордони на сході країни, був учасником Антитерористичної операції.

У 2006 році родина переїхала у с. Мечиславка, де і оселилася на постійне проживання. Тож після проходження служби, Артем Іванович працював у товаристві «Ятрань», згодом і за кордоном.

З початку військового вторгнення російських окупантів в Україну, Артем Іванович, як і його старший брат, пішов захищати свободу та незалежність держави. На жаль, на 34-му році життя молодого чоловіка обірвалося.

Висловлюємо щирі співчуття матері, брату, дружині Артема Івановича, рідним та близьким захисника. Схиляємо голови у  скорботі і розділяємо їх біль. Вічна пам’ять Артему Вербі, вічна пам’ять усім, хто загинув, захищаючи Україну.

Прощання з Артемом Вербою відбудеться у с. Мечиславка, вул. Лесі Українки, 47, 30 серпня 2022 р. об 11.00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь