Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ЛІТО-2022: РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Дата: 30.08.2022 15:23
Кількість переглядів: 1088

Фото без описуОстанній місяць літа добігає кінця. Школярики вже налаштовуються на навчання, але продовжують цікаво і з користю проводити вільний час.

Минулого тижня заходи у громаді були присвячені Дню Державного Прапора та Дню незалежності України. У Центрі дитячо-юнацької творчості  проведено тематичні заняття: «Вбити волю їм не вдасться», «Батьківщина в нас одна» - у гуртку «Дивосвіт», «У рідних кольорах» - у гуртку «Дизайн інтер’єра та декору». Діти із задоволенням спілкувалися, декламували вірші про рідну землю, розгадували загадки, кросворди, виготовляли аплікацію; у техніці паперопластики створювали міні композиції в кольорах прапора України, переглядали тематичне відео «Незалежна Україна».

«Юні народознавці» пізнавали значення прапора України та інших державних символів, а на практичній частині заняття виготовили національно-патріотичний блокнот. У гуртку «Мереживо» на пізнавальному майстер-класі «Прапорець рідної Батьківщини» діти виготовляли паперові українські прапорці та слухали історію походження державного символу.

Вихованці гуртка «Веселка»  взяли участь у конкурсі малюнків «Все буде Україна», а парламент дітей Благовіщенської територіальної громади долучився до фото-челенджу обласного парламенту дітей з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

У бібліотеках територіальної громади для відвідувачів проводилися інформаційно-просвітницькі заходи з метою виховання патріотизму і поваги до державних символів України, представлено тематичні книжкові виставки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь