Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ЛІТО-2022: РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Дата: 30.08.2022 15:23
Кількість переглядів: 1047

Останній місяць літа добігає кінця. Школярики вже налаштовуються на навчання, але продовжують цікаво і з користю проводити вільний час.

Минулого тижня заходи у громаді були присвячені Дню Державного Прапора та Дню незалежності України. У Центрі дитячо-юнацької творчості  проведено тематичні заняття: «Вбити волю їм не вдасться», «Батьківщина в нас одна» - у гуртку «Дивосвіт», «У рідних кольорах» - у гуртку «Дизайн інтер’єра та декору». Діти із задоволенням спілкувалися, декламували вірші про рідну землю, розгадували загадки, кросворди, виготовляли аплікацію; у техніці паперопластики створювали міні композиції в кольорах прапора України, переглядали тематичне відео «Незалежна Україна».

«Юні народознавці» пізнавали значення прапора України та інших державних символів, а на практичній частині заняття виготовили національно-патріотичний блокнот. У гуртку «Мереживо» на пізнавальному майстер-класі «Прапорець рідної Батьківщини» діти виготовляли паперові українські прапорці та слухали історію походження державного символу.

Вихованці гуртка «Веселка»  взяли участь у конкурсі малюнків «Все буде Україна», а парламент дітей Благовіщенської територіальної громади долучився до фото-челенджу обласного парламенту дітей з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

У бібліотеках територіальної громади для відвідувачів проводилися інформаційно-просвітницькі заходи з метою виховання патріотизму і поваги до державних символів України, представлено тематичні книжкові виставки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь