Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні вчителі, школярі та батьки Благовіщенської громади!

Дата: 01.09.2022 10:37
Кількість переглядів: 949

Фото без описуЩиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року! Свято першого дзвоника ? завжди особливе свято, насичене емоціями, враженнями, яке змушує хвилюватись і школярів, і педагогів, і батьків. На жаль, у сьогоднішніх військових умовах ми не зможемо провести традиційні святкові лінійки та зібрання. Впевнений, що за школою сумують не лише педагоги, а й школярі та їх батьки, адже ті випробування, які маємо від 24 лютого, показали багатьом справжню цінність шкільних буднів та безпосереднього спілкування вчителя та учня.

Дорогі школярі, досягайте високих вершин у навчанні, ростіть здоровими і допитливими. Ми пишаємося вами: дітьми, які разом із дорослими допомагають Збройним Силам України, волонтерять, виготовляють обереги та малюють малюнки для військових, піднімаючи тим самим їх дух. Саме заради вашого майбутнього та вільного життя усіх українців наші військові сьогодні на передовій виборюють мир.

Особлива подяка педагогам, які щодня віддають дітям частинку своєї душі, навчають та відкривають для них новий світ можливостей. Спасибі за вашу самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння.

Успішного навчального року всім вам, дорогі друзі!

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь