Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятувальника!

Дата: 17.09.2022 12:48
Кількість переглядів: 677

Фото без описуПрофесія рятувальника важка і небезпечна. Ви завжди там, де потрібна допомога. Де б не сталася надзвичайна ситуація, що може забрати людські життя, рятувальники негайно вирушають на допомогу.

День рятувальника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але також і громадян, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. Сьогодні, під час повномасштабної війни з російською федерацією,   рятувальники  ціною власного життя і здоров’я рятують людські життя та долі.

Шановні рятувальники! На вас покладена надзвичайно почесна і відповідальна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашої громади. Від імені Благовіщенської територіальної громади та всіх її мешканців висловлюю щиру вдячність усім рятувальникам за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку.

У цей день зичу вам і членам ваших родин благополуччя, наснаги і витримки. Бажаю відмінного здоров'я, адже від нього часто залежить чиєсь життя, побільше спокійних чергувань, бо якщо у вас не лунає сирена про терміновий виклик - значить в громаді все спокійно.

Своєю працею ви разом зі Збройними Силами України наближаєте таку довгождану Перемогу! Миру усім.

 

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь