Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

МАРАФОН ТРИВАЄ!

Дата: 26.09.2022 13:23
Кількість переглядів: 622

          Фото без опису23 вересня 2022 року гостинно відчинив двері Синьківський сільський будинок культури, зустрічаючи учасників та гостей восьмого етапу благодійного мистецько-патріотичного марафону «Україна незламна» в підтримку Збройних Сил України. Вкотре мобільна група відділу культури  та місцеві аматори мовою мистецтва демонстрували  любов до України, патріотизм і незламність наших захисників і захисниць. На заході були присутні представники органів місцевого самоврядування Ю.М. Литвинюк, Л.В.Мазур, яка звернулася до односельчан з промовою.

У благодійному концерті взяли участь місцеві самодіяльні артисти. Надзвичайно переконливо звучав вірш «А ми й не знали, що так її любимо» у виконанні синьківчанки Ганни Чаплінської. Юна Вероніка Кучеренко виступила з піснею «Незламна», а учасниці танцювального колективу «Веселка» представили композицію «Дивна квітка» про красу нашої Батьківщини.

Фото без опису

Учасники марафону: викладачі та учні Благовіщенської школи мистецтв - вокальний квартет «Азалія» ( керівник Світлана Руденко), Оксана Коледа,  Єлизавета Литвин, Софія Кухарчук;  колективи та солісти Благовіщенського міського будинку культури - квартет «Акорд»(керівник Володимир Батенко), Людмила Шапаренко, Сергій Тарасенко.

Фото без опису

Приємно, що у всіх благодійних концертах поряд із дорослими виконавцями беруть участь юні обдарування, лауреати міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів - учениці Благовіщенської школи мистецтв Єлизавета Литвин і Софія Кухарчук,  роблячи свій творчий внесок у наближення Перемоги.

Фото без опису

Гостей та учасників заходу об’єднав не лише мистецько-патріотичний марафон, а й підтримка наших захисників, - жителі Синьок долучилися до збору коштів для ЗСУ.  Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь