Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 01.10.2022 09:02
Кількість переглядів: 415

Фото без описуДорогі наші ветерани, люди старшого покоління Благовіщенської громади!Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Цього дня ми говоримо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам – всім літнім людям – за внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю,  доброту й мудрість.

Чимало випробувань, болю і втрат довелось вам пережити, та ви зберегли гідність, віру, любов, які пронесли через своє життя. Ваш подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Сьогодні, коли ви заслужили відпочинок, у час золотої осені свого життя вам доводиться хвилюватись і переживати за своїх дітей, онуків і правнуків, у виховання яких ви вклали душу і своє життя, які стали сьогодні на захист нашої Вітчизни, на захист  народу України, на захист своїх рідних і близьких, щоб повернути мир на нашу рідну Україну. Передзим’я  вашого життя зіткане з хвилювань і допомоги воїнам ЗСУ, внутрішньо переміщеним особам,  з якими ви сьогодні ділите дах своїх осель. Ви, як і раніше, простягаєте руку допомоги тим, хто в біді, кому важко, і прагнете своїм життєвим досвідом, мудрістю і молитвами врятувати свої родини задля щасливого майбутнього.

Бажаємо вам найголовнішого – здоров’я, мирного неба, щастя і благополуччя! Головне – дочекайтеся Перемоги, дочекайтеся повернення наших захисників. Нехай осіння пора, в яку ви ввійшли, буде світлою і ласкавою, сповненою душевного тепла, уваги і турботи  близьких! Довгих і щасливих вам років життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь