Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні освітяни Благовіщенської громади, ветерани педагогічної ниви, всі, хто причетний до справи навчання і виховання молодого покоління!

Дата: 02.10.2022 09:01
Кількість переглядів: 375

Фото без описуЩиро вітаю вас із професійним святом – Днем  вчителя, яке об’єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, відкриває нам дорогу у велике життя, вчить мудрості.

Справжній вчитель – це покликання, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України.  Завдяки повсякденній та відданій  праці вчителів виростають справжні патріоти: сини та доньки України, які стають гордістю нашої громади. Вчителі передають  своїм учням знання та досвід, вчать долати життєві труднощі, допомагати близьким та цінувати дружбу. Сьогодні, у час війни, саме ви формуєте особистості, закладаючи у душі дітей усе те добре, від чого залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Батьківщини. 

Дякую вам за високий професіоналізм та нескінченне терпіння у цей складний час. Ваша мета – виховання гідного, прогресивного покоління. І результатами праці вже варто пишатися.

Бажаю миру, міцного здоров’я вам, добра та натхнення, відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави, Перемоги нашій Україні!

 

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь