Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 06.10.2022 14:26
Кількість переглядів: 264

Благовіщенська громада  у жалобі. Захищаючи країну, майбутнє своїх рідних, кожного з нас, загинув уродженець села Дельфінове Лісовий Олег Петрович. Життєва стежка Олега Петровича розпочалася 14 листопада 1981 року у Чернівецькій області. У 1991 році сімя переїхала до Дельфінового, тож Олег навчався у Лозуватській загальноосвітній школі. Професію водія-механіка здобув у Кривоозерському училищі.  Після проходження військової служби, на яку був призваний у 2001 році, Олег Петрович переїхав на проживання до смт. Голованівськ. Життя поєднало його долю з Наталією Миколаївною і подарувало подружжю п’ятеро дітей.

З початком повномасштабного вторгнення Олег Петрович добровольцем пішов боронити Україну, хоча за станом здоровя не підлягав мобілізації. 4 жовтня 2022 року, захищаючи нашу волю і незалежність, женучи ворога із Херсонського краю,  загинув Олег Лісовий.

Висловлюємо щирі співчуття батьку Петру Васильовичу, дружині Наталії Миколаївні та дітям Героя і схиляємо голови у пошані і скорботі. Память про всіх захисників збережемо назавжди.

Прощання із Лісовим Олегом Петровичем відбудеться 07 жовтня 2022 року об 11.00  у с. Дельфінове, вул. Змійова, 85.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь