Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Загинув наш захисник. Слава Герою!

Дата: 08.10.2022 11:09
Кількість переглядів: 192

Фото без описуУ жорстокій війні з російським агресором поліг Герой нашої громади. Сумна звістка про загибель Крамаренка Миколи Миколайовича, який захищав нашу землю, кожного з нас, на жаль, підтвердилася.

Микола Миколайович народився 9 листопада 1988 року в Ульяновці. До12-річного віку проживав і навчався у Ємилівці Голованівського району, а потім у Розношенському. Професію механізатора здобув у Голованівському професійно-технічному училищі. За фахом працював вже після проходження військової служби у фермерському господарстві, потім у ТОВ «Відродження».

З початком анексії росією частини нашої держави Микола Миколайович у 2014 році добровольцем пішов захищати незалежність. У перші дні повномасштабного вторгнення знову став на захист країни, разом із побратимами звільняв територію Херсонської області.

02 жовтня 2022 року Крамаренко Микола Миколайович загинув, виконуючи бойове завдання. Осиротілими залишилися чотирирічна Анна та півторарічний Єгор. Чорну хустину пов’язала дружина Вікторія Вадимівна. Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти згорьовану родину загиблого. Щиро співчуваємо рідним, розділяємо біль втрати. Низький уклін нашому воїну-захиснику. Герої не вмирають!

Прощання із Крамаренком Миколою Миколайовичем відбудеться  09 жовтня 2022 року об 11.00 за адресою: с. Розношенське, вул. Шевченка, 31.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь