Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

14 жовтня – День захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2022 09:03
Кількість переглядів: 114

Фото без описуСьогоднішнє свято об’єднує всіх українців, адже з початку повномасштабного вторгнення більшість долучилася до захисту країни. Хто на передовій, а хто в тилу став захисником держави. Нам усім дуже хочеться миру, але, на жаль, цього року День захисників і захисниць України наші воїни зустрічають на полі бою. Цінуємо те, що за наше життя і свободу є кому постояти, пишаємося ними, адже мають силу нескорених, яка веде до перемоги.

Кожному і кожній, хто захищає Україну - вічна слава і пошана! Ви робите справжній подвиг, тому що ваші серця хоробрі, а душі незламні. Дякую за вашу сміливість і мужність, за відданість своїй державі та відвагу, якими ви здобуваєте перемогу. Пам’ятайте про те, що ваші родини чекають на вас щодня, і коли ви повернетеся додому, цей день запам’ятається, як найсвітліший і найщасливіший в житті. Нехай це надає вам наснаги.

Ми пам'ятаємо подвиг загиблих героїв, вони для нас приклад мужності та любові до України. Молимося за кожного, хто боронить нашу країну і дякуємо всім, хто береже спокій наших рідних, наших дітей і наших осель. Залишайтеся такими ж сильними, добрими, мудрими, міцними духом, з незламною вірою і обов’язково повертайтеся додому!

Слава Україні! Слава її Героям-захисникам!

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь