Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

6 листопада – День працівників соціальної сфери  України

Дата: 06.11.2022 09:02
Кількість переглядів: 121

Фото без описуЗ початком повномасштабного вторгнення перед соціальною сферою постали нові виклики, а основним заданням працівників соцзахисту стало надання допомоги всім, хто цього потребує, зокрема, людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я, втекли від війни в інші куточки нашої держави. Українці платять високу ціну, щоб жити на своїй землі. Наша громада прийняла понад чотири тисячі переселенців. Це не просто статистика, а людські долі…

Милосердя, людяність, доброта – це про працівників соціальної галузі, які пропускають через себе чужий біль і чужі проблеми. Саме через них держава намагається допомогти кожному, хто опинився в тяжкій життєвій ситуації. Війна звалила на їх плечі багато додаткових, не властивих зобовязань і відповідальності. Любов до людей, бажання зрозуміти їх потреби та допомогти, дозволяють їм якісно виконувати свою роботу.

Шановні працівники соціальної сфери! Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Бажаю вам міцного здоровя, особистого щастя, достатку, витримки у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра, вашим сімям – добробуту, а нашій країні – Перемоги та миру!

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь