Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 19.11.2022 16:37
Кількість переглядів: 196

Фото без описуВажкі дні для України, трагічні місяці: болісні, повні сліз і горя... Війна продовжується ціною людських життів. Болісна звістка прийшла і в нашу громаду: захищаючи країну від ворога, звільняючи від руської орди Херсонщину загинув наш земляк Вершигора Володимир Віталійович.

Володимир народився 26 серпня 1993 року у Вільховому. У рідному селі пройшло його дитинство, тут ріс і навчався. Після закінчення 9 класу Вільхівської школи, здобував професію маляра-штукатура в Ульяновському професійно-технічному училищі, потім була служба в лавах Збройних Сил України.

Про те, що в країні розпочалася війна, Володимир Віталійович дізнався одразу після завершення служби. Він разом з іншими земляками пішов відстоювати кордони нашої держави. Відважний, цілеспрямований хлопець, перебуваючи в зоні проведення Антитерористичної операції, отримав поранення.

Після повернення додому, життя молодого чоловіка пішло іншим руслом: одружився з коханою Іванкою, народилися синочки Сергійко та Артемчик. Облаштовували своє сімейне вогнище з дружиною у Колодистому сусідньої Черкаської області.

Усе змінило масштабне вторгнення ворога…

Володимир 24 лютого в числі добровольців вже був у військкоматі. Він знову взяв до рук зброю, щоб захистити свою родину, усіх земляків. Під час важких боїв у Херсонській області Володимир Вершигора загинув. Загинув у день свого народження 26 серпня.

На жаль, жодні слова не можуть втішити згорьованих, загоїти рани на серцях рідних. Розділяємо біль та горе родини, схиляємо голову в глибокій скорботі і шані. 

Висловлюємо щирі співчуття матері Світлані Едгардівні, дружині Іванні та синам Сергію і Артему, братам Василю та Богдану, сестрі Наталії, рідним та близьким, розділяємо ваш біль і втрату. Вічна память усім захисникам, які віддали життя за нашу свободу, наше майбутнє. Для усіх нас вони Герої назавжди.

Прощання з Володимиром Вершигорою відбудеться 20 листопада 2022 року об 11.00 в селі Вільхове, вул. Центральна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь