Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 19.11.2022 16:37
Кількість переглядів: 232

Фото без описуВажкі дні для України, трагічні місяці: болісні, повні сліз і горя... Війна продовжується ціною людських життів. Болісна звістка прийшла і в нашу громаду: захищаючи країну від ворога, звільняючи від руської орди Херсонщину загинув наш земляк Вершигора Володимир Віталійович.

Володимир народився 26 серпня 1993 року у Вільховому. У рідному селі пройшло його дитинство, тут ріс і навчався. Після закінчення 9 класу Вільхівської школи, здобував професію маляра-штукатура в Ульяновському професійно-технічному училищі, потім була служба в лавах Збройних Сил України.

Про те, що в країні розпочалася війна, Володимир Віталійович дізнався одразу після завершення служби. Він разом з іншими земляками пішов відстоювати кордони нашої держави. Відважний, цілеспрямований хлопець, перебуваючи в зоні проведення Антитерористичної операції, отримав поранення.

Після повернення додому, життя молодого чоловіка пішло іншим руслом: одружився з коханою Іванкою, народилися синочки Сергійко та Артемчик. Облаштовували своє сімейне вогнище з дружиною у Колодистому сусідньої Черкаської області.

Усе змінило масштабне вторгнення ворога…

Володимир 24 лютого в числі добровольців вже був у військкоматі. Він знову взяв до рук зброю, щоб захистити свою родину, усіх земляків. Під час важких боїв у Херсонській області Володимир Вершигора загинув. Загинув у день свого народження 26 серпня.

На жаль, жодні слова не можуть втішити згорьованих, загоїти рани на серцях рідних. Розділяємо біль та горе родини, схиляємо голову в глибокій скорботі і шані. 

Висловлюємо щирі співчуття матері Світлані Едгардівні, дружині Іванні та синам Сергію і Артему, братам Василю та Богдану, сестрі Наталії, рідним та близьким, розділяємо ваш біль і втрату. Вічна память усім захисникам, які віддали життя за нашу свободу, наше майбутнє. Для усіх нас вони Герої назавжди.

Прощання з Володимиром Вершигорою відбудеться 20 листопада 2022 року об 11.00 в селі Вільхове, вул. Центральна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь