Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

В серці моїм Україна

Дата: 02.12.2022 10:20
Кількість переглядів: 113

Фото без описуУпродовж жовтня цього року серед колективів та солістів сільських клубних закладів Благовіщенської територіальної громади проходив фестиваль патріотичної пісні «В серці моїм Україна». Наш край – місцина надзвичайно талановитих і співучих людей. Тож представлені музичні композиції журі оцінювали у різних номінаціях.

Грамотами відділу культури, туризму та спорту Благовіщенської міської ради нагороджено:

У номінації «Солісти» за зайняте І місце – Алісу Тлусту (Кам’янобрідський СБК) та Олену Горбановську (Кошароолександрівський СК); за зайняте ІІ місце – Альону Білоус (Великотроянівський СБК); за зайняте ІІІ місце – Анастасію Дурачевську (Дельфінівський СК) та Маргариту Козарчук (Кам’янокриничанський СБК).

У номінації «Дуети» за зайняте І місце – вокальний дует Надії Осадчук і Сергія Тарасенка (Шамраївський СБК, керівник С.Тарасенко); за зайняте ІІ місце – вокальний дует Олени Тиховської і Наталії Черьомушкіної (Новоселицький СБК, керівник С. Чернієнко); за зайняте ІІІ місце – дует Людмили Павлюк і Маргарити Носіковської (Синьківський СБК), дует Софії Вороновської і Михайла Паслара (Даниловобалківський СБК), дует Марини Лебідь і Вікторії Горват (Мечиславський СБК), дует «Вікторія» (Богданівський СБК).

У номінації «Вокальні колективи малих форм» за зайняте І місце – ансамбль «Візерунок» (Йосипівський СБК, керівник В. Пасєка) та квартет «Мрія» (Луполівський СБК, керівник М. Івах), за зайняте ІІ місце народний фольклорний колектив «Надвечір’я» (Лозуватський СБК, керівник Т. Козішкурт), за зайняте ІІІ місце – вокальний колектив «Мальви» (Шевченківський СК, керівник  С. Качор), колектив «Надія» (Новоселицький СБК, керівник С. Чернієнко), вокальний колектив «Вербиченька» (Сабатинівський СБК, керівник Н. Галатін).

Переможці фестивалю патріотичної пісні, хореографічні колективи Благовіщенського будинку культури, Кошароолександрівського сільського клубу та Благовіщенської школи мистецтв 30 листопада 2022 року дарували свою творчість усім присутнім під час благодійного концерту на підтримку Збройних Сил України в рамках мистецького проекту BlagoFest.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь