Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

З Перемогою в серці

Дата: 06.12.2022 16:02
Кількість переглядів: 145

Фото без описуДень Збройних Сил України сьогодні ми зустрічаємо в особливих умовах. Сотні тисяч солдатів і офіцерів, серед яких і наші земляки, зараз на передовій  героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках, женуть ворога з української землі. Це справжній подвиг, одна із найбільш благородних місій: захищати свій народ.

З 24 лютого багато чоловіків та жінок змінили звичну їм професію: одні добровольцями в числі перших пішли долати ворога, інші тримають надійний тил, допомагаючи військовослужбовцям, людям, які змушені були покинути свої домівки. У волонтерів своя зброя:  вони вишукують, діляться, везуть, допомагають, докладають чимало зусиль, щоб нагодувати, зігріти, підтримати бойовий дух... І це надзвичайно важливо. Волонтери – це усі, хто відгукується на оголошення про терміновий збір, хто донатить на Збройні Сили, хто долучається до придбання найнеобхіднішого…

Сьогодні благодійний концерт на підтримку Збройих Сил України у Благовіщенському будинку культури був присвячений  українським військовим – справжній армії незламних та нескорених бійців, яка демонструє мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, та усім, хто тримає надійний тил забезпечення. З вітальним і вдячним словом до військовослужбовців та волонтерів територіальної громади звернулися міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ та заступник начальника другого відділення Голованівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктор СВИНАРСЬКИЙ.

На жаль, війна забирає від нас кращих з кращих. Часто ми не встигаємо сказати їм слова вдячності, а нагороди знаходять своїх Героїв вже після їх смерті. Указом Президента України від 4 липня 2022 року №468 орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за особливі заслуги у захисті державного суверенітету нагороджений СИНГАЄВСЬКИЙ Ростислав Ігорович (посмертно). Державну нагороду матері Героя Олені СИНГАЄВСЬКІЙ  та дружині Анастасії СИНГАЄВСЬКІЙ вручив начальник другого відділення Голованівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктор ЦІОМА. Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх земляків, які у 2014-2022 роках загинули, захищаючи країну. Світла їм память і вічна шана.

Концертну програму до Дня Збройних Сил України підготували працівники культури та Благовіщенської школи мистецтв.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь