Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

7 грудня – День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 09:02
Кількість переглядів: 159

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

Щиро дякую усім за сумлінну і самовіддану працю, відповідальність, активну громадську позицію. У нелегкий для держави час, ви працюєте на благо територіальної громади, країни, допомагаєте Збройним Силам України, а дехто з вас виконує свій військовий обовязок зі зброєю в руках. Переконаний, що з нинішніх складних випробувань ми вийдемо ще більш згуртованими, мудрими, толерантними, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу один одному.

Всі, хто причетний до роботи в органах місцевого самоврядування, щодня відчувають особливу відповідальність за суспільний спокій і благополуччя жителів нашої територіальної громади. Бажаю, щоб ваша наполегливість завжди приносила корисні результати, а непохитна віра у щасливе майбутнє України додавала сили і наснаги. Миру усім і здоровя!

З повагою Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь