Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благодійний концерт «Я люблю Україну» на підтримку Збройних Сил України

Дата: 24.12.2022 16:51
Кількість переглядів: 174

Фото без описуНевтомні наші військові, приклад мужності і незламності, вже десятий місяць боронять країну, звільняють її від ворога, який приніс горе та біль. Вони сильні духом і вірою у Перемогу. Вони – наша гордість.  

Щоб підтримати військовослужбоців, забезпечити їхні потреби у Благовіщенській громаді постійно проводяться благодійні акції, чергові етапи мистецького марафону, триває проєкт BlagoFest.

23 грудня 2022 року у залі Благовіщенського будинку культури відбувся благодійний концерт «Я люблю Україну» під гаслом «Разом допоможемо – разом переможемо». Учасниками заходу стали добре  відомі в нашій громаді Анатолій та Дарина Карабулі, Марина Нестеренко, які впродовж багатьох місяців щонеділі своїми співучими голосами разом із незмінним волонтером Олександром Панасюком зустрічають усіх відвідувачів місцевого ринку. Доєднався до них і Михайло Пасларь, який був змушений залишити свою домівку в Харківській області. Їх виступи доповнили хореографічними композиціями вихованці клубу спортивно-бального танцю «Індиго».

Гостями благодійного концерту стали аматорський народний колектив «Візерунки», Юрій Притуляк та Володимир Лашкул з Гайворона.

Кошти, а зібрали під час концерту майже 14 тисяч гривень, будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь