Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Добро на Різдво

Дата: 28.12.2022 15:49
Кількість переглядів: 437

Фото без описуГамірно, по-святковому атмосферно пройшла сьогодні ярмарка «Добро на Різдво», ініційована Благовіщенською міською радою з метою збору коштів для підтримки Збройних Сил України. Від самого ранку центр міста жваво рухався: майстри і майстрині виставляли свій товар, а покупці вже обирали декор, сувеніри, майбутні прикраси на свої ялинки, смаколики…

Учні, батьки та педагоги двох Благовіщенських ліцеїв, Центру дитячої та юнацької творчості, працівники відділу культури, туризму та спорту, Центру культури та дозвілля, Міської Публічної бібліотеки, Школи мистецтв, жителі громади Оксана Сиволап та Олена Ярмілова підготувалися до ярмарку змістовно. Яскраві презентації закладів і виробів додавали ярмаркового настрою і спонукали купити запропоноване.

А який же ярмарок без лотереї? Охочих було чимало, адже подарунком розіграшу був неймовірний шоколадний будиночок від майстрині Світлани Красоти.

Міська рада вдячна усім, хто долучився до акції. Завдяки талановитим жителям громади, юним умільцям та активним покупцям загалом вдалося зібрати 50760 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь