Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі Благовіщенської громади!

Дата: 31.12.2022 09:02
Кількість переглядів: 138

Завершується 2022 рік, сповнений складних випробувань, тривог і разом з тим гордості за свою країну, її людей і нашу з вами згуртованість. Ми з гідністю долали випробування, разом плідно працювали заради нашого майбутнього: підтримували Збройні Сили України,  людей, які були змушені залишити свої домівки, наших земляків, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Переконаний, що всі найважчі випробування залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії, а головна – мир для України,  обов’язково здійсняться в новому.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове, побажаймо один одному любові та віри. З вірою у Перемогу ми здолаємо ворога, а з любов’ю у серцях збережемо і відбудуємо нашу Україну: країну незламних, сильних і щирих людей. Продовжуймо підтримувати військових, один одного, ділимося  найдорожчим і найціннішим – увагою і турботою, теплом наших сердець. Нехай 2023 рік стане роком великої Перемоги над ворогом, а Різдвяна зоря запалить у нас вогонь віри, надії та оптимізму, невичерпної енергії.

Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь