Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська територіальна громада в жалобі: у Донецькій області поблизу Бахмута загинув житель села Шамраєве Малярчук Петро Тимофійович

Дата: 07.01.2023 14:50
Кількість переглядів: 201

Петро Тимофійович народився 3 квітня 1977 року в селі Шамраєве. Після закінчення школи навчався в Ульяновському професійно-технічному училищі, де здобув професію муляра-штукатура. Потім була служба в лавах Збройних Сил, одруження, народження доньки (2010 рік) та сина (2013 рік). Здавалося, все, як і у більшості однолітків. Але у 2014 році життя змінила війна, яку розпочала росія. Петро Тимофійович пішов захищати країну, був учасником Антитерористичної операції, а у 2018 році продовжив контракт.

З 26 лютого 2022 року разом з іншими земляками Петру Тимофійовичу знову довелося боронити державу. Спочатку на Херсонському напрямку, а згодом і Донецькому, де тривають запеклі важкі бої.

Життя нашого земляка обірвалося 1 січня 2023 року. Розділяємо біль утрати разом із рідними та друзями Петра Тимофійовича. Висловлюємо щирі співчуття дітям Софійці та Євгенію, дружині Ганні Миколаївні, батькам Катерині Пилипівні та Тимофію Івановичу, сестрі Марії Тимофіївні. Низький уклін нашому воїну-захиснику та усім, хто поліг за незалежну країну і мирне майбутнє.

Прощання з Малярчуком Петром Тимофійовичем відбудеться 08 січня 2023 року об 11.00 за адресою: с. Шамраєве, вул. Шевченка, 138.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь