Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого Героя

Дата: 12.01.2023 12:42
Кількість переглядів: 202

Фото без описуБлаговіщенську громаду знову сколихнула сумна звістка, яка надійшла з фронту. 8 січня 2023 року під час захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Кремінна Луганської області, виявивши стійкість і мужність, загинув житель Благовіщенського Гошуляк Дмитро Вікторович. Він прожив зовсім коротке, але свідоме життя справжнього чоловіка. Безжальна війна забрала його мрії, його майутнє…

Дмитро Гошуляк народився 17 січня 1999 року, навчався у Благовіщенській школі №1. Після закінчення 9-го класу, здобував професію водія крана автомобільного у Благовіщенському училищі.

У вісімнадцятирічному віці Дмитро пішов служити до Збройних Сил України, підписав контракт і захищав кордони країни на сході. Учасник Антитерористичної операції, він добре знав, який підступний ворог, як нищить нашу країну і її території. Тож з початку повномасштабного вторгнення був мобілізований як досвідчений військовослужбовець.

Вдома його чекали кохана дружина Аліна, синочок Даніїл, мама та молодший братик. На жаль, зустрічають його у чорних хустинах і зі слізьми.

До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану втрати. У цей важкий час приносимо щирі співчуття матері Ірині Валеріївні, дружині Аліні Леонідівні, синочку Даніїлу, брату та рідним, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна і світла пам’ять Герою!

Прощання з Гошуляком Дмитром відбудеться 13 січня 2023 року об 11.00  за адресою:  м. Благовіщенське, вул. Калинова, 53.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь