Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Жителів Благовіщенської територіальної громади відзначено Подякою начальника Кіровоградської ОВА

Дата: 18.01.2023 15:17
Кількість переглядів: 140

Фото без описуЗвертаючись до жителів Кіровоградщини з нагоди  84-ї річниці утворення області, начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович подякував жителям всіх територіальних громад за внесок у наближення Перемоги: «Сьогодні, коли наша країна бореться за свою свободу і незалежність з лютим російським агресором, коли на полі бою вирішується доля не лише України, а багато в чому і Європи, роль нашої області, яка стала гуманітарним хабом в центрі України, прихистила майже сто тисяч біженців, зуміла в надзвичайно складний час зібрати мільйони тонн хліба, яка щодня відправляє в найгарячіші точки, на фронт своїх кращих синів і дочок, допомагає своїм сусідам — переоцінити важко».

Подяка Благовіщенській міській територіальній громаді – це відзначення всіх її небайдужих жителів, вдячність за сумлінну працю, активну громадську позицію, патріотизм, постійну підтримку військовослужбовців і внутрішньо переміщених осіб, надання волонтерської допомоги. Продовжуймо так і надалі.

   Дякуємо усім, хто щодня долучається і допомагає, адже спільними зусиллями ми наближаємо нашу Перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь